AB SOLOM förlänger och fördjupar sitt samarbete med IT-mästaren

It-drift, IT-outsourcing

IT-outsourcing

28/02 2019

IT-drift med vård och omsorg i fokus ökar effektiviteten för vårdbolaget AB SOLOM

Sollentunas eget vård- och omsorgsföretag AB SOLOM valde i dagarna att förlänga sitt avtal för hela IT-funktionen, med ytterligare två år.  Avtalet innebär att IT-mästaren kommer fortsätta leverera och utveckla IT-tjänster som, servicedesk, drift av stationära- och mobila arbetsplatser, serverdrift inklusive integrationer och applikationsdrift, IT- konsultation samt nät- och infrastrukturtjänster.

 

– För oss var det ett enkelt val att förlänga ytterligare två år. Både IT-mästaren som företag och den plattform vi implementerade 2016 har levererat över förväntan. Vi har kunnat fokusera på vår kärnverksamhet, vilket är extra viktigt med de utmaningar vi står inför. Vården och omsorgen behöver allt fokus och för oss är det viktigt med ett långsiktigt samarbete med en partner och leverantör som förstår vår verksamhet. IT-mästaren har kompetens och resurser till att bidra till AB SOLOM: s fortsatta utveckling säger Kim Jämsä, IT-strateg på AB SOLOM, om varför man valt att förlänga med IT-mästaren.

 

– Målbilden när AB SOLOM inledde samarbetet med IT-mästaren under 2016 var tydligt preciserat. AB SOLOM ville se en moderniserad IT-miljö som är anpassad för att stödja och höja kvalitén genom hela vårdflödet på samtliga verksamhetsområden, vilket kräver ett användarvänligt och pålitligt IT-stöd. Att AB SOLOM nu väljer att förlänga samarbetet med ytterligare två år ser vi som ett starkt kvitto på att IT-mästaren har ett attraktivt erbjudande för vård- och omsorgsföretag. En viktig del av vår tillväxt kommer från nöjda kunder som AB SOLOM, som vill vidareutveckla verksamhetens IT och digitalisera sina arbetsprocesser säger Peter Essenberg, Försäljningschef på IT-mästaren.

 

För mer information kontakta:

Peter Essenberg

Försäljningschef | IT-mästaren

E-post: peter.essenberg@itmastaren.se

Telefon: 08-121 507 07

 

Kim Jämsä

IT-strateg | AB SOLOM

E-post: kim.jamsa@solom.se

Telefon: 08-579 225 02

 

OM AB SOLOM

AB SOLOM är Sollentuna kommuns eget vård- och omsorgsföretag. Vår styrka är just att vara det lokala företaget. Vi känner Sollentuna och är idag kommunens största utförare. Vi har även den största verksamhetsbredden inom vård och omsorg lokalt. Varje dag arbetar våra drygt 1200 medarbetare för att förbättra livskvaliteten och bidra till en god vardag för våra alla våra 1400 kunder.

 

OM IT-mästaren

IT-mästaren är en IT-drift leverantör för verksamhets IT.  IT tjänsterna levereras som en avtalad funktion där leveransen sker från IT-mästarens datacenter, eller från andra leverantörer via IT-mästaren, – det man kallar hybridmoln eller hybriddrift. IT-mästaren är även en internetleverantör för företag och offentlig verksamhet. Bolaget har cirka 80 medarbetare och omsätter ca 120 miljoner.