Aktuella kampanjer

Starta digitaliseringsresan redan idag. Mellan den 1 maj till den 15 juni har vi oslagbara vårerbjudanden på våra verksamhetsanpassade IT-tjänstepaket Total Cloud Custom och Total Cloud Easy.  

* Tidsbegränsat kampanjerbjudande

Total Cloud Custom

IT-mästarens servicedesk fastpris support ingår fritt i 3 månader när du tecknar Total Cloud Custom, en komplett IT-leverans, skräddarsydd exakt efter din verksamhets IT-behov.

  • Servicedesk fastpris support ingår 3 månader

 

  • Värde 103 800 kr

    Värdet på kampanjerbjudandet korrelerar med antalet IT-användare.  I detta räkneexempel har vi räknat på 100 IT-användare. Det betyder att din och företagets besparing i absoluta tal kan bli både högre eller lägre beroende på antal IT-användare. Priset per IT-användare är dynamiskt och justeras av IT-mästarens prislista.

* Tidsbegränsat Kampanjerbjudande

Total Cloud Easy

När du tecknar IT-mästarens färdigpaketerade molntjänst för IT-drift får du 50 % rabatt på transitionprojektet.

  • Halva priset på transitionprojekt

 

  • Värde 37 500 kr

    Ett transitionprojekt ingår i alla typer av upphandlingsprojekt av IT-drift, kort och koncist innebär ett transitionprojekt förflyttning av IT-tjänster till en ny leverantör.

Jag vill veta mer om erbjudandet

Kontakta mig

Bra att veta om

Våra kampanjerbjudanden

Erbjudandet gäller endast för nya kunder. Då det i regel är en stor efterfrågan på IT-infrastrukturella tjänster förbehåller sig IT-mästaren rätten att närsomhelst kunna dra tillbaka sina kampanjerbjudanden.