Om Oss

Om Oss

Vi är en leverantör av IT-driftlösningar och datakommunikations- tjänster för företag och offentliga verksamheter med kontor i Norden. Prata med oss om din verksamhet som vill köpa sin IT som en molnbaserad helhetslösning.

IT-drift är komplext och vår leverans består av en lång rad tjänster som tillsammans skapar en fungerande IT-miljö för din verksamhets viktigaste resurs – användarna!

Vi kan tekniken. Vi bygger våra tjänster på egna plattformar i egna datacenter,- eller i andras. Vår leverans baseras på privata molntjänster, publika molntjänster, hybrid-it, eget nät eller stadsnät… Vi lever i ständig förändring men en sak består; Bästa IT-supporten till din organsiation är det som gör dig och oss till organisationens hjältar.

våra värderingar

VÅRA VÄRDERINGAR

Kundfokus

Vår drivkraft är nöjda kunder och att i alla situationer se saker ur kundens synvinkel.

Utvecklingsvilja

Vi är nyfikna och vill hela tiden utvecklas till det bättre.

Glädje

Glädje är att få vara stolt över sitt jobb. Vi tror på en prestigelös miljö där vi ser, stöttar och uppmuntrar varandra och gärna skrattar.

Ansvarstagande

Vi samarbetar och känner ett helhetsansvar för att saker och ting blir gjorda i rätt tid och på rätt sätt mot kunder och kollegor.