Om oss

Om oss

20 år av IT-lösningar

Vi levererar högkvalitativa IT-tjänster för små och stora företag i Norden – och det har vi gjort sedan 1999.

Genom åren har IT-branschen förändrats i snabb takt, och vi med den. Det är en utveckling som vi har varit engagerade och drivande i vilket har lett till att vi fått allt större kunder som söker komplexare lösningar. Därför har vi kontinuerligt byggt ut vårt företag och våra tjänster – hela tiden med visionen att vara förstahandsvalet för IT-drift.

Kika in vad våra kunder tycker om IT-mästaren

3

kontor

20

års erfarenhet

90

anställda

Hållbarhet

Vår ambition är att vara klimatbäst i branschen, något vi tar på största allvar.

IT-mästaren är diplomerad i enlighet med den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas, och sedan 2013 klimatkompenserar vi genom insatser i miljöprojekt motsvarande verksamhetsårets utsläpp av växthusgaser.

 

Vår klimatpåverkan beräknas av miljökonsulterna U&We. De inkluderar både egenägda utsläppskällor, till exempel firmafordon, och utsläppskällor genererade utanför IT-mästarens ägda tillgångar, som elförbrukningen i datacenter. De beräknar även indirekt påverkan, som anställdas pendlingsresor i privata bilar till och från kontoret.

 

Vårt mål är att minska utsläppen av klimatgaser med fyra procent per år – med tanke på våra redan mycket låga utsläppsnivåer är det ett ambitiöst mål.

 

Läs mer om vårt CSR-arbete här

Vi som jobbar här

”Vår främsta styrka är medarbetarnas kompetens. Att våra anställda trivs och väljer att stanna kvar är en förutsättning för att vi ska kunna realisera långsiktiga mål.”

Magnus Öhult, Marknadschef

Vill du jobba här?

Artiklar

Kunskapsbank

Har du koll på årets stora trender, behöver du tips för upphandling av IT-tjänster eller vill du reda ut skillnaden mellan olika typer av molntjänster? Här fördjupar, utvecklar och delar vi med vi oss inom det breda ämnet IT.