1st line IT-tekniker – Örebro

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2017 omsatte IT-mästaren 110 Mkr och har cirka 80 anställda. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift. 

Till vår Support i Örebro söker vi

1st line IT-tekniker

Vi erbjuder ett arbete där du primärt ger service och support på distans för all driftsatt mjuk- och hårdvara, med både enklare men också svårare uppgifter. Du kommer att ha kontakt med personer i kundernas hela organisation men också samarbeta med tekniska specialister, driftpersonal samt externa underleverantörer. Du kommer till exempel att:

  • Installera, konfigurera och administrera operativsystem
  • Genomföra felsökningar
  • Följa upp ärenden och behov
  • Lägga upp konton åt kunder och hantera frågor kring användare

Du kommer att få möjlighet att lära dig kundernas verksamhet, tekniska miljö, applikationer samt avtal. Du måste ha ett mycket stort IT-intresse samt en vilja och förmåga att utveckla och tillämpa din IT-kompetens. Du har lätt att få kontakt med människor och gillar att ge god service. Vi ser gärna att du har en IT-inriktad utbildning på minst gymnasienivå. Du har lätt att uttrycka dig på svenska och engelska samt har jobbat med telefonsupport i någon form.

För mer information är du välkommen att kontakta vår teamchef Alexander Jansson telefon 019-761 80 74 eller e-mail alexander.jansson@itmastaren.se

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.
Ansökan, märkt ”1st line IT-tekniker” skickar du till jobb@itmastaren.se.