Sök | Support | Kundportal |
Tack! Filen laddas nu ned.

IT på kran

För oss på IT-mästaren är IT-på kran att definera som en en IT-drift tjänst som kunden köper som en outsourcad tjänst och som i mycket hög grad är skalbar.... Läs mer

IT-på kran är en något åldersstigen benämning för att köpa IT som en avtalad, outsourcad tjänst. Som brukligt i IT-branschen finns det ingen entydig definition och olika leverantörer har kallat sinsemellan helt olika tjänster för IT-på kran. För oss på IT-mästaren är IT-på kran att definera som en en IT-drift tjänst som kunden köper som en outsourcad tjänst (dvs tjänsten produceras hos leverantören) och som i mycket hög grad är skalbar. Tjänsten skall alltså kunna utökas och minskas efter behov på ett flexibelt men avtalat sätt. En tjänst där timkostnader i hög utsräckning tillkommer , eller där förändringar i sig är förenat med höga kostander, är enligt oss inte IT-på kran.

IT-mästarens Total Cloud svara däremot upp mot definitionen på IT-på kran till punkt och prickar. Kunder som outsourcat sin IT-drift till IT-mästaren enligt helhetskonceptet Total Cloud betalar ett pris per månad och användare för hela sin IT-drift. Antalet användare är skalbart månad för månd och ingående variabler så som program, serverkapacitet etc kan helatiden förändras efter behov utan tillkommande kostnader, eller åtminstone fördefinierade kostnader enligt avtalets prislista.

Offert Direkt

Vad kostar det att köpa hela din IT i molnet?