Total Cloud Easy

en molnlösning för all IT-drift. Varför krångla till det?

Du behöver inte vara proffs på IT. Med Total Cloud Easy får du tillgång till alla viktiga digitala system, tjänster och verktyg färdigpaketerat i en enda kraftfull lösning. Allt du behöver för att ge din verksamhet digitala superkrafter.

  • Du föredrar ett enkelt sätt att köpa kraftfull IT-drift
  • Du vill komma igång snabbt
  • Du gillar förutsägbara kostnader
  • Du tycker om flexibiliteten i att enkelt kunna öka/minska antalet IT-användare

Självklart får du även tillgång till vårt effektiva supportteam som alltid hjälper dig med IT-ärenden. Det ska vara enkelt att vara kund.

Kontakta ossLär mig mer

Säg hej till några av våra nöjda Total Cloud kunder.

Suzuki Garphyttan, Svenska Affärskoncept, Solom, Veho Bil, NRC Group

Passar Total Cloud Easy mitt företag?

Vi brukar säga som tumregel att Total Cloud Easy är perfekt för de allra flesta verksamheter som har mellan 20 – 100 IT – användare med en normalkomplex IT-miljö.

 

Osäker på verksamhetens IT-miljö? Vi hjälper dig reda ut dina funderingar. Fyll i formuläret så kontaktar vid dig.

 

Se filmen varför Total Cloud Easy är det smarta alternativet för små och medelstora företag här >>

Kontakta oss

Därför väljer många företag Total Cloud Easy.

Enkelheten. Genom att köpa en färdigpaketerad och kvalitetssäkrad molnlösning för hela verksamhetens IT-drift sparar du både tid och energi.

 

Priset. Tack vare en standardiserad paketering kan vi erbjuda bland marknadens attraktivaste priser på IT-drift eller som vi kallar det verksamhets-IT.

 

Service & Support. I Total Cloud Easy får du tillgång till vår ServiceDesk som effektivt hanterar hela verksamhetens IT-ärenden.

Läs mer

Designad för att skapa kraftfulla verksamheter idag och i framtiden.

Med Total Cloud Easy skapar du rätt förutsättningar för din verksamhet att bygga upp digitala superkrafter som binder samman dina arbetsteam, affärsapplikationer och digitala system i ett, samtidigt som du får full support från våra digitala experter och vårt serviceteam.

 

Ett paket med två alternativ.

Total Cloud Easy kan du välja mellan följande alternativ Datoranvändare, Mobilanvändare eller en mix av de båda alternativen som ditt IT-paket ska innehålla. Det är i princip det enda du behöver ha koll på, resten hjälper vi dig med.

så väljer jag rätt mellan datoranvändare och mobilanvändare

Laborera fritt med vår räknekalkylator

{{computer}}
{{mobile}}

Tillvalstjänster

Transition: 75 000:-

Engångskostnad

Sek/mobanv/Mån: {{ currentMobilePrice * mobile }}

Antal mobanv: {{mobile}}


Sek/dataanv/Mån: {{ currentComputerPrice * computer }}

Antal dataanv: {{computer}}

Totalt {{total}} SEK/MÅN

Du behöver inte vara orolig att trycka på knappen. Det är inte en juridisk bindande beställning. Däremot är det utmärkt startpunkt för att diskutera din IT-lösning

Skicka till en IT-rådgivare

Vill du skräddarsy ett tjänstepaket istället, det kallar vi för Total Cloud Ála Carte. Kontakta oss här eller slå oss en pling på 08-120 165 30 så diskuterar vad som blir bäst för dig.

Funktionalitet för idag och i framtiden.

Teknisk specifikation Total Cloud Easy

{{name}}

  • {{item.title}}

Rekommenderad tilläggstjänst till Total Cloud Easy.

Med Servicedesk Fastpris Support får ni obegränsad support för era användare. IT-mästaren åtgärdar alla typer av incidenter som hör till tjänsten men även incidenter som rör de fysiska datorerna samt externa molntjänster specificerade i avtalet till tjänstens fasta pris.

Alla tilläggstjänster till Total Cloud Easy.

  • Servicedesk FastPris Support
  • Ytterligare applikationer
  • Utökad säkerhet
  • Utökad backup
  • Officepaket via fjärrskrivbord

Med tillvalet Utökad Säkerhet får ni marknadsledande säkerhetslösningar för att skydda era klienter och er information. Tjänsten inkluderar följande komponenter:

Antivirus som tjänst

Kryptering av Windowsdatorer som tjänst (Bitlockerkey sparat i AD) Microsoft Enterprise Mobility + Security E3[1] (Skyddar din data enligt GDPR-krav).

Tillval Utökad Backup

Vid tillval av utökad backup kan kunden definiera hur ofta och hur lång tid data skall sparas och finnas tillgängligt för återläsning (upp till sju år). Vanligt förekommande konfigurationer är utökade: veckobackuper, månadsbackuper, årsbackuper. Tillvalet baseras på volym och debiteras enligt prisstege.

Tillval Ytterligare applikationer

Om företaget har fler än angivna applikationer som avtalet inkluderar kan drift av ytterligare applikationer adderas till avtalet.

Tillval Officepaket i fjärrskrivbord

Med tillvalet får namngivna användare tillgång till Officepaketet i fjärrskrivbordslösningen. Detta möjliggör till exempel export av data från affärs-applikationer till Excel.

Du är nära ett bra beslut.

Våra IT-rådgivare ger dig svaren på vad som krävs för att ditt företag ska få en IT-lösning som motsvarar verksamhetens krav.

Ring oss idag på 08-120 165 30 eller lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Kontakta oss

För att rätt person ska kunna kontakta dig, vänligen skriv ett relevant meddelande.