Easy Documents

Ett dokumenthanteringssystem i SharePoint Online

IT-mästaren har i SharePoint Online skapat ett antal grundmallar, inom sex olika områden, som enkelt kan anpassas efter dina behov. Easy-Dokuments är vårt dokumenthanteringsystem helt byggt i SharePoint Online. En av de främsta fördelarna med SharePoint Online är att du kommer åt det var du än befinner dig från i stort sett valfri enhet. 

Du köper en grundkonfiguration som kan användas direkt. Du kan därefter utveckla den vidare själv eller med vår hjälp. 

Med Easy Documents kan du komma åt dina dokument var du än är. Du kan även enkelt dela dem med kollegor samtidigt som du har full kontroll över vem som kommer åt vad. Easy Documents är enkelt att navigera i, då det känns som den vanliga mappstruktur som de flesta är vana vid att arbeta i. Easy Documents passar de flesta. Både små och stora företag har behov av en bra struktur för sina dokument. Med Easy Documents får du en struktur som är enkel att anpassa efter just dina behov och även är lätt att bygga ut i framtiden. Därmed är det enkelt att modifiera i takt med att företaget växer och förändras.

För dig som kund innebär det att vi redan har tänkt ut en lösning för hur ett dokumnethanteringsystem kan se ut. Detta till fatsa priset 10 000 kr.  En startvy ser ut på följande sätt: 

Kan användas direkt
100% mobilitet
Vidareutvecklas -av oss eller dig
Endast 10 000 kr

Kontakta oss

För att rätt person ska kunna kontakta dig, vänligen skriv ett relevant meddelande.